Groei in je vak met de Coaches VVE

Welkom

Kijk gerust eens rond

 

Wat fijn dat je onze website hebt gevonden!

We stellen ons graag aan je voor. Je krijgt hier een idee van onze diensten en wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Wanneer je enthousiast bent over ons aanbod horen we dat graag. Deel het ook vooral met je collega’s en andere professionals in ons vakgebied, zodat steeds meer mensen ons weten te vinden.

Nieuws

Corona update

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat deze omstandigheden extra creativiteit vragen van jou en je organisatie. Heb je als pedagogisch medewerker of leidinggevende behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld bij pedagogische vragen die opkomen tijdens dit proces? Of wil je even sparren? Dan kun je hiervoor contact met ons opnemen. Samen kunnen we bespreken wat hierin de mogelijkheden zijn, afgestemd op jouw locatie. Wanneer je als pedagogisch medewerker ondersteuning van ons wilt, doe dit dan altijd in overleg met je leidinggevende.

 

Wij werken voornamelijk vanuit huis, maar afhankelijk van de vraag en situatie ook op locatie. Via Teams, e-mail of telefonisch zijn wij goed bereikbaar op onze werkdagen. Op deze website staan ook handvatten die kunnen helpen tijdens deze opstartfase en daarna, kijk onder het kopje "Publicaties".

Nieuwsbrieven

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en helemaal te bekijken.

December 2021

 

 

Archief : Overzicht nieuwsbrieven

Aanmelden voor deze nieuwsbrief? Laat dan hier je mailadres achter.

 

 

Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:

 

Privacyverklaring